نوشته شده توسط : مهدی حیدری پور
 
 

 

اگر شما کاربر دوربین مدار بسته هستید ممکن است برای شما پیش بیاید که بخواهید فیلم های پاک شده از دستگاه DVR خود را بازیابی کنید.در این مقاله قصد داریم تا در مورد نحوه ذخیره سازی داده های دستگاه DVR روی هارد دیسک صحبت کنیم و در مورد بازیابی داده های از دست رفته از هارد دیسک اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم.در ادامه با ایلیا دیتا مرجع تخصصی دوربین مدار بسته همراه باشید.
در ابتدای امر به این مساله می پردازیم که چه داده هایی از هارد دیسک شما قابلیت بازیابی دارند.

تصور کنید هارد دیسک شما امکان ضبط تصاویر بمدت 15 روز را دارد.در این موارد پس از گذشت 16 روز از زمان شروع ذخیره سازی تصاویر ، هارد دیسک شما پر شده است و داده های روز اول توسط داده های جدید تر بازنویسی می شوند.در این حالت امکان بازیابی داده ها به هیچ وجه وجود ندارد.زیرا اساسا داده ای وجود ندارد که بخواهید آن را بازیابی کنید.
برخی مشتریان تقاضای بازیابی اطلاعات یکسال پیش خود را دارند و این امر در واقعیت امکان پذیر نیست.نرم افزارهای ریکاوری اطلاعات در واقع داده هایی را بازیابی می کنند که هنوز بازنویسی نشده اند و این نرم افزار ها نمی توانند برای شما معجزه کنند.
هنگامی که یک فایل از روی هارد دیسک شما پاک می شود چه اتفاقی روی سطح هارد دیسک شما می افتد ؟ هنگامی که شما یک فایل را توسط کامپیوتر حذف می کنید تنها در جدول فایل سیستم شما آن داده حذف شده و به شما نمایش داده نمی شود.نرم افزار های ریکاوری نیز به سطح دیسک و جدول داده ها رجوع کرده و فایل حذف شده را مجددا برای شما نمایش می دهند.نکته مهم در بازیابی اطلاعات این است که چنانچه شما بخواهید داده ای را بازیابی کنید نمی توانید آن را در محل قبلی خودش بازیابی کنید و باید آن را در فضای دیگری بازیابی کنید.
بعنوان مثال برای هارد دیسک یک دستگاه دی وی آر شما باید داده های آن را روی هارد دیسک دیگری بازیابی کنید و بازیابی داده ها روی هارد دیسک خود دستگاه امکان پذیر نیست.
نکته دیگر در مورد بازیابی اطلاعات هارد دیسک دوربین مدار بسته این است که برخی افراد هارد دیسک دوربین مدار بسته را به کامپیوتر متصل می کنند و با نرم افزارهای ریکاوری معمولی اقدام به بازیابی اطلاعات هارد دوربین مدار بسته می کنند.در این موارد باید بگوییم که هیچ چیزی عاید شما نخواهد شد.زیرا دستگاه های DVRR اطلاعات ذخیره شده را بصورت فایل های ناشناس کد گزاری می کنند و این فایل ها توسط هیچ نرم افزاری در کامپیوتر باز نمی شوند.

انواع دوربین مدار بسته تحت شبکه ، دوربین مدار بسته بیسیم (دوربین مدار بسته وایرلس) و ... در نهایت تصاویر خود را برای دستگاه DVR ارسال می کنند که DVR نیز این داده ها را کد گزاری می کند تا در صورت سرقت دستگاه ، نتوان به اداه های آن دسترسی داشت.
برای بازیابی داده های هارد دوربین مدار بسته باید توسط نرم افزار های مخصوص این کار را انجام داد که در ادامه این مقاله یکی از این نرم افزارها را برای شما معرفی خواهیم کرد.در این مورد نیز دقت داشته باشید که نرم افزار های معرفی شده از سمت ما نیز ممکن است با هر دستگاه DVR سازگاری نداشته باشد و شما برای بازیابی اطلاعات هارد دیسک دوربین مدار بسته خود شاید مجبور باشید از طریق مراکز تخصصی بازیابی اطلاعات اقدام کنید.
یکی از نرم افزار های مربوط به بازیابی اطلاعات هارد دیسک دوربین مدار بسته HX-Recovery می باشد.این نرم افزار دارای قابلیت های زیر می باشد :
-بازیابی اطلاعات بر اساس عملیات اشتباهی که در ویندوز صورت گرفته (مانند فرمت و مقدار دهی اولیه هارد دیسک)
-بازیابی اطلاعات برا اساس حدف تصاویر توسط DVR
-بازیابی اطلاعات بر اساس فرمت توسط DVR
-بازیابی اطلاعاتی که اندیس گزاری آنها به اشتباه توسط DVR صورت گرفته باشد(همان جدول فایل یا file system)
-بازیابی اطلاعاتی که در اثر بد سکتوذهای هارد دیسک حذف شده اند.
این نرم افزار روی دستگاه های DVR که از firmware های زیر استفاده می کنند و یا در لیست برندهای زیر ذکر شده باشند کار می کند.
  DHFS(DAHUA DVR )
  RSFS(raysharp)
  WFS {WFS 0.1/ WFS 0.2 / WFS 0.3/ WFS 0.4}
hikvision
ZHILING
  FS 3.2 
همانطور که گفتیم شما نمی توانید هارد دیسک dvr را به کامپیوتر متصل کنید و ویدئو های داخل آن را مشاهده کنید.برای این کار شما نیاز به نرم افزاری دارید که بتواند داده های DVR را کد گشایی کند.
نرم افزار DVR Examiner می تواند در مشاهده اطلاعات هارد دیسک دوربین مدار بسته به شما کمک کند.الیته این نرم افزار نیز ممکن است با تمامی دستگاه های DVR سازگاری نداشته باشد و همانطور که گفتیم شما باید در این موارد بدنبال نرم افزار دیگری باشید و با جستجوی نسخه فریم ور دستگاه DVR خودتان نرم افزار متناسب با آن را پیدا کنید.
در زیر تصاویری از محیط نرم افزار DVR Examiner مشاهده می کنید.

بازیابی اطلاعات هارد دیسک دوربین مدار بسته

بازیابی اطلاعات هارد دیسک دوربین مدار بسته

بازیابی اطلاعات هارد دیسک دوربین مدار بستهبازیابی اطلاعات هارد دیسک دوربین مدار بسته



:: بازدید از این مطلب : 134
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی حیدری پور
 
 

 


12 مارچ سال جاری (2017) کمپانی دوربین مدار بسته هایک ویژن از معرفی نسل جدید سرورهای ذخیره سازی اطلاعات خبر داد و این محصولات در در دسته بندی سرورهای همه کاره جهت ذخیره سازی اطلاعات تصاویر انواع دوربین مدار بسته تحت شبکه قرار داده است.این سرورهای حرفه ای جهت بکار گیری در پروژه های دوربین مدار بسته حرفه ای توام با امنیت بالا و پروژه های بزرگ و متوسط طراحی شده اند و می توانند در زیر بار فشار بالای کاری ناشی از ذخیره سازی اطلاعات به خوبی کار کنند و نیاز کاربران حرفه ای را مرتفع سازند.
سرورهای سری  Blazer Pro ترکیبی از یک سیستم مدیریت تصاویر پیشرفته و قدرتمند (نرم افزار) و تجهیزات ذخیره سازی فیزیکی داده ها آن هم بصورت ایمن و حرفه ای تشکیل شده است و می تواند از 128 کانال الی 256 کانال دوربین مدار بسته تحت شبکه را پشتیبانی کنند.
این سرورها برای کاربران سطح متوسط و حرفه ای طراحی شده اند و علاوه بر امکانات پایه از قبیل مشاهده زنده تصاویر ، رکورد و بازپخش تصاویر ، قابلیت ارسال آلارم و ... به امکاناتی از قبیل شمارش تردد افراد ، تشخیص پلاک خودرو و کسب و کار هوشمند نیز مجهزند.
ویژگی برتری که هایک ویژن به آن می نازد قابلیت اعتماد پذیری بسیار بالا و همچنین مورد استفاده در پروژه های بزرگ و حساس مانند مراکز خرید ، هابهای پستی ، برج های مسکونی بزرگ ، کاربردهای مالی و ... سرورهای Blazer proo می توانند نیاز به امنیت و اعتماد را به بهترین شکل ممکن بر آورده کنند.
سیستم عامل این سرورها لینوکس اختصاصی است و می تواند ضمن بر طرف کردن تمام نیازهای کاربر ، ضعف های سایر سیستم های مجتمع را نیز قوت بخشد تا بتوانید آن را بعنوان بهترین سیستم ضبط کننده تصاویر مجتمع بکار بگیرید.
برای امینت بالای اطلاعات در برابر آسیب دیدگی های هارد دیسک ، داده ها در این سرورهای ذخیره سازی تصاویر دوربین مدار بسته بصورت آینه ای یا Miror  بصورت همزمان روی چندین هارد دیسک ذخیره می شوند تا حس اعتماد بیشتری به کاربر ببخشد.
در پروژه هایی که از چندین NVR مجزا استفاده می کنند ، استفاده از این سرورهای قدرتمند ذخیره سازی اطلاعات توصیه می گردد و می تواند استفاده از چندین رکوردر و مدیریت دشوار آنها را با استفاده از یک دستگاه مجتمع تسهیل بخشید.



:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی حیدری پور
 

 

هایک ویژن در تاریخ دوم مارچ سال جاری سری جدید محصولات دوربین مدار بسته تحت شبکه خود را با نسل سوم استاندارد easy ip ارائه داد و این تکنولوژی جدید با خود دستاوردهای بسیار مفیدی به همراه داشته است که در ادامه به بررسی مهم ترین آنها می پردازیم.

دوربین مدار بسته هایک ویژن در نسل جدید این تکنولوژی از کدک h265+ استفاده کرده است و بنا به ادعای سازنده h265+ می تواند داده ها را تا 50 در صد بیشتر از h265 فشرده سازی کند که رقم بسیار قابل توجهی می باشد.
از ویژگی های این بهبود کد گزاری را می توان نیاز به فضای ذخیره سازی کمتر ،ارائه تصاویر با کیفیت بالاتر ، بهبود قابلیت های تحلیل تصویر (توابع VCA) و استفاده راحت تر را اشاره کرد.
در معرفی نسل جدید دوربین های مدار بسته هایک ویژن ویژگی های بسیار کلیدی از جمله نصب و راه اندازی بسیار راحت ، پشتیبانی و ارائه رزولوشن 4K و ماندگاری بالاتر را اشاره کرد که در ادامه به توضیح هر کدام از این بخش خا می پردازیم.


کدک هوشمند h256+


هایک ویژن در معرفی این کدک ادعا داشته است که با ارائه بهبود هایی در الگوریتم های ذخیره سازی h265 باعث شده تا فضای ذخیره سازی داده های دوربین های مدار بسته هایک ویژن که از این تکنولوژی استفاده می کنند به میزان 50 در صد کمتر از دوربین هایی باشد که از تکنولوژی h265 استفاده می کنند.هایک ویژن راه دست یابی به این مهم را با آرشیو کردن المانهای غیر ضروری در کادر تصویر دوربین مدار بسته ، مانند پس زمینه های ثابت ، اشیائی که دارای حرکت ثابت می باشند (مانند آونگ ساعت ) و تاثیر نویز در زمان شب و تاریکی صورت داده است که می تواند حجم داده های مورد نیاز برای ذخیره سازی تصاویر دوربین مدار بسته را به میزان بسیار قابل توجهی کاهش دهد که باعث کاهش چشمگیرهزینه های ذخیره سازی داده ها برای کاربر می شود.

رزولوشن 4K

در سری دوربین های مدار بسته تحت شبکه دارای تکنولوژی Easy Ip 3.0 ارائه رزولوشن تصویر 4k امکان پذیر گردیده است و کاربران می توانند از تصاویر 4k با رزولوشن بسیار بالا لذت ببرند و همچنین میزان ذخیره سازی اطلاعات و فضای مورد نیاز برای ذخیره سازی داده ها به میزان بسیار قابل توجهی کاهش یابد.
نسل جدید این دوربین ها دارای WDR واقعی تا 120 دسیبل هستند و می توانند در شرایط نوری مختلف تصاویر را به بهترین شکل ممکن بازسازی بکنند.
هایک ویژن در این سری از دوربین های مدار بسته تکنولوژی dark fighter را به کار گرفته است و در توضیح مختصر این تکنولوژی باید بگوییم که ارائه تصاویر رنگی با رسیدن کمترین میزان نور به دوربین مدار بسته ممکن می باشد.


بهبود در توابع VCA


با ارئه تصاویر با کیفیت تر به همراه کدک هوشمند اختصاصی هایک ویژن ، دقت در عملکرد توابع VCA به میزان بسیار قابل توجهی افزایش یافته و این توابع پردازش تصویر به میزان بسیار قابل قبولی دارای بهبود عملکرد خواهند بود.


پایداری بالاتر و استفاده راحت تر


بیشتر دوربین های ارائه شده در این تکنولوژی دارای مقاوت قابل توجهی در برابر خاک و آب می باشند و اکثریت آنها دارای استاندارد ip67 هستند.همچنین هایک ویژن در این سری از دوربین های تحت شبکه قابلیت PoE را بهبود بخشیده است و متراژ نهایی ارسال داده های دوربین مدار بسته تحت شبکه را به 300 متر افزایش داده است که می تواند یک تغییر بسیار چشمگیر باشد



:: بازدید از این مطلب : 123
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی حیدری پور
 

 

شاید شما نیز روی برخی از دوربین های مدار بسته کلمه 4in1 را مشاهده کرده باشید و از خود پرسیده باشید که این کلمه به چه معنی می باشد ؟

دوربین های مدار بسته نسل جدید دارای سنسور های Cmos  و برد های galaxy core می توانند در 4 حالت زیر سیگنال تصاویر را ارسال کنند.

1-ارسال سیگنال دوربین مدار بسته آنالوگ روی حالت CVBS

2-ارسال سیگنال دوربین مدار بسته HDCVI تکنولوژی ارسال تصویر کمپانی دوربین مدار بسته داهوا

3-ارسال سیگنال دوربین مدار بسته HDTVI  اکثر دوربین های کمپانی دوربین مدار بسته هایک ویژن

4-ارسال سیگنال تصویر دوربین مدار بسته AHD که یک تکنولوژی کد باز است و می تواند با تمام دستگاه ها سازگار باشد.

تغییر بین این 4 حالت با نگه داشتن کلید OSD روی کابل دوربین مدار بسته صورت می گیرد و هر یک از 4 جهت در جوی استیک دوربین مدار بسته روی یک تکنولوژی خاصی سوئیچ می کند.

با نگه داشتن کلید OSD منو روی دوربین مدار بسته دقیقا چه اتفاقی می افتد ؟ هنگامی که شما دوربین مدار بسته خود را روی حالت یک تکنولوژی خاص سوئیچ می کنید در واقع ارسال سیگنال تصویر روی کابل بر اساس استاندارد تکنولوژی مورد نظر تغییر پیدا می کند.بعنوان مثال اکثر دوربین های مدار بسته AHD دارای انکودر و دیکودر های Nextchip می باشند.هنگامی که نور محیط توسط لنز به سنسور تصویر می رسد و توسط چیپست پردازنده تصویر به سیگنال های تصویر تبدیل می شود ، نوع این سیگنال با توجه به تکنولوژی های مختلف متفاوت می باشد.بعنوان مثال اگر دوربین مدار بسته HDCVI  را به دستگاه های رکوردر AHD  متصل کنید تصاویر نا مشخصی را دریافت می کنید.این در حالی است که هنگامی که شما روی حالت تکنولوژی خاصی سوئیچ می کنید نوع ارسال سیگنال بطور کاملا سازگار با تکنولوژی مورد نظر تغییر می یابد.

تکنولوژی های AHD و HDTVI بصورت کد بتز می باشند و هنگامی که دیکودر داخلی این دوربین ها اقدام به رمز گزاری سیگنال می کند ، الگوریتم ارسال و دریافت سیگنال تکنولوژی های متفاوت در چیپست مرکزی دوربین های چهار کاره قرار داده شده است و به راحتی می توان نوع سیگنال ارسالی را تغییر داد.

حال شاید با خود بگویید که این تکنولوژی مزیت های بسیار زیادی دارد و از این پس بجای خرید دوربین های برند های مختلف تنها دوربین های مدار بسته با PCB های Galaxy Core را تهیه کنیم.

در خرید این دوربین ها موارد زیادی دخیل هستند که از جمله مهم ترین آنها می توان به کیفیت سنسور تصویر و نوع لنز و pcb بکار رفته در این دوربین ها اشاره کرد و چنانجه یک دوربین مدار بسته ارزان قیمت دارای سنسورهای تصویر با درجه کیفی پایین باشد عمر بسیار پایینی خواهد داشت و نمی تواند جوابگوی نیاز کاربر باشد.حال اینکه هنگامی که یک دوربین مدار بسته دارای کیفیت تصویر و عمر سنسور تصویر پایین باشد دیگر دارا بودن مزیت  4 کاره بودن به هیچ وجه به چشم نمی آید.

سازگاری تکنولوژی های دوربین مدار بسته با یکدیگر اقدامی است که می تواند برای سازگاری و بهبود انواع دوربین های مدار بسته آنالوگ HD که از بستر کابل کواکسیال استفاده می کنند به شمار می آید و امروزه دستگاه های رکوردر برندهای معتبر مانند داهوا و هایک ویژن ، دارای قابلیت سازگاری با تمام انواع دوربین مدار بسته ، حتی دوربین مدار بسته تحت شبکه را دارند.

دستگاه های دی وی آر چهار کاره نیز جهت سازگاری با انواع دوربین های مدار بسته طراحی و توسعه یافته اند که برای خرید آنها نیز مهم ترین عامل میزان رزولوشن ضبط و نرخ فریم آنها می باشد که دو عامل بسیار مهم در خرید دستگاه دی وی آر به شمار می رود و همچنین پردازنده مرکزی که امروزه محبوب ترین آنها چیپست HiSilicon می باشد که از توان عملیاتی و دوام بیشتری به نسبت سایر چیپست ها برخوردارند.



:: بازدید از این مطلب : 128
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 فروردين 1396 | نظرات ()